INFINITY Galleriet Infinity Horisont Infinity Lagunen

Vårt juleønske

STEM PÅ OSS TIL 

P U B L I K U M S P R I S E N 

I hele desember har vi delt julegavetips med dere, i tillegg til fantastiske premier i årets julekalender. I dag vil vi gjerne gi et lite juleønske tilbake, og vi håper dere har lyst til å hjelpe oss!! Lagunen Storsenter har nemlig åpnet stemmingen til Publikumsprisen, og vi har selvfølgelig KJEMPELYST til å stikke av med seieren i år også. Dette året har vært et helt fantastisk år for INFINITY!! Vi har blant annet åpnet en ny og dobbelt så stor butikk på Lagunen Storsenter, og i oktober vant vi pris for å ha Bergens beste bedrift på sosiale medier!! Bak disse prisene ligger det selvfølgelig en god dose knallhardt arbeid, og det er akkurat derfor vi ønsker oss din stemme til jul. Alle som stemmer på sin favorittbutikk HER, er med i trekningen av en Apple Watch series 3 til en verdi av 3.890kr!!

To veldig stolte butikkeiere i sin splitter nye butikk på Lagunen Storsenter♥ Under ser du Wibeke, vår sosiale medier-ansvarlige Cathrine og Anita rett etter at de tok imot prisen for Bergens beste bedrift på sosiale medier i oktober. For et knallår vi har hatt!! 

Overlykkelige Wibeke og Cathrine etter at de tok imot Publikumsprisen på Lagunen Awards i januar.. Vi håper du har lyst til å hjelpe oss med å vinne i år også! Du kan stemme HER!

Tusen hjertelig takk for din stemme hvis du velger å gi den til oss!! Vi lover TIDENES feiring hvis vi stikker av med seieren

Stor klem fra INFINITY-jentene


Besøk våre webshops
INFINITY · INFINITY Horisont