INFINITY Galleriet Infinity Horisont Infinity Lagunen Julegavetips

10 flotte julegavetips

De fineste julegavene 

Nå er vi i siste innspurt i julegavehandelen, og for dere som ikke er helt i mål ennå, tenkte vi det kunne være greit med et innlegg med tips! Disse gavene passer til alle jenter og kvinner i alle aldre. Det er ikke alltid man har mulighet til å bruke så mye penger på hver julegave, eller kanskje du bare er på utkikk etter en liten ekstra-gave? Derfor har vi selvfølgelig tatt med budjsettvennlige gaver i dette innlegget – helt ned til 25kr faktisk!! La deg inspirere, og lykke til med siste innspurt!

Lue fra Calvin Klein, 400kr 

Disse luene er bare råkule, og de er en perfekt julegave til venninnen, søsteren eller til mor! De varmer godt og er bare så lekre med Calvin Klein-logoen i front.

Kopper fra Design Letters, 170kr 

Disse lekre koppene egner seg perfekt under juletreet! Kjøp en kopp med forbokstaven til den som skal få gaven – og vipps, du har en kjempefin julegave. Fyll den gjerne opp med noen godsaker også, for eksempel deilig lakris fra Lakrids som du også finner hos oss.

Tøfler fra UGG, 1700kr 

Ah, disse tøflene er bare helt HIMMELSKE! Hvem blir vel ikke glad for disse under juletreet?! De varme, myke og ullfôrede tøflene er en skikkelig luksuriøs gave som passer perfekt til kvinner i alle aldre. Du finner de HER, og vi har du også i brunt HER.

Luer fra Holzweiler, 600kr

Norges hotteste merke akkurat nå, Holzweiler, har kommet med fantastiske luer i en rekke fine farger! Du finner selvfølgelig alle fargene hos oss, og vi anbefaler de til tusen. Så utrolig deilig for å holde varmen i vinterhalvåret, og så er de så fine i tillegg! Disse kan du finne HER.

Tøfler fra UGG, 1700kr 

Enda et par med tøfler fra UGG, rett og slett fordi de er så himmelske å få i gave!! Et par med tøfler i god kvalitet kan du ha i årevis. Disse tøflene er bare helt nydelige å tusle rundt i hjemme og på hytten!! Du finner de HER, og du finner også flere UGG-sko HER.

Hårstrikk fra Bon Dep, 25kr 

Gaveguidens mest budsjettvennlige gave er disse fine hårstrikkene fra Bon Dep. De koster bare 25kr per stykk, og vi har de i en rekke farger og varianter! Disse er også kjempefine som armbånd. En super gave hvis du bare skal gi en liten oppmerksomhet, eller om du vil gi en liten ekstragave sammen med noe annet

Votter fra UGG, 1700kr 

Varme, silkemyke og herlige votter i høy kvalitet fra UGG er en nydelig julegave, spesielt til hun som liker å være ute! Men egentlig for alle jenter og kvinner, det er vel ingen av oss som liker å fryse på hendene på vei til skole eller jobb. Disse er bare så gode at vi har ikke ord! Vi har de også i brunt og svart, og du finner der HER.

Skjerf fra Holzweiler, 1000-1200kr 

Varme julegaver er en stor favoritt, så vi må selvfølgelig inkludere de superpopulære skjerfene fra Holzweiler i gaveguiden vår. Vi har akkurat fått inn et stort påfyll og en rekke nye farger, de kan du se i vår webshop HER!

Duftlys fra Voluspa, 170-500kr

Deilige duftlys er også en helt nydelig gave, og vi har en rekke forskjellige duftlys fra Voluspa i alle våre butikker! Forskjellige dufter, forskjellige størrelser, forskjellig design og forskjellige prisklasser. Her er det bare til å titte innom en av våre butikker og finne din favoritt!

Tilbehør fra By Malene Birger

En fin sminkeveske, et fresht mobildeksel eller en råfin clutch slår aldri feil under treet, og disse klassikerne fra By Malene Birger går aldri av moten! Hva med matchende clutch og mobildeksel til den du vil skjemme bort litt ekstra? Shop By Malene Birger HER 

Dersom du bestiller de siste julegavene fra vår webshop i dag eller i morgen mellom klokken 10 og 16, kan du få de levert innen 120 minutter for kun 149kr dersom du har adresse i Bergen!! Vi minner også på at du får 100kr rabatt ved alle kjøp over 1000kr ved å bruke rabattkoden INFINITY100KR.

Stor klem fra INFINITY-jentene