Antrekk INFINITY Galleriet Infinity Horisont Infinity Lagunen

Fire favoritter til vinterkulden

 

Ann-Kristins favoritter 

Brrr❄️ I dag var det virkelig bitende kaldt, med -3 på gradestokken da vi var på vei for å åpne INFINITY-butikkene!! Ute ligger frosten på bakken, og vi blir ikke overrasket om vi plutselig ser snø dalende ned fra himmelen. Vi syns denne tiden på året er helt utrolig koselig, men.. Det er et stort «men»!! Bare hvis vi er riktig kledd, og ikke fryser rumpen av oss! Hihi. Frosne ører, fingre og tær er det ingen som ønsker seg, og derfor er det kjempeviktig for oss å ha et godt utvalg av fine og varme plagg i alle våre butikker! I dag viser Ann-Kristin frem fire av sine varme favoritter. Enjoy!

Jakke: G-Lab Montana, 7000kr HER (Grønn HER)

Denne jakken fra G-lab er bare helt himmelsk! Disse jakkene er både 100% vanntett og vindtett, i tillegg til å være skikkelig varme med dun som ikke klumper seg. Den er laget med Primaloft Gold – det beste materialet på markedet!! Jakken har også reflex, noe vi syns er helt topp, og den kan til og med vaskes i maskin så lenge man tar av pelsen. Denne jakken kommer i sort, grønn og blå, og du finner de i alle våre butikker!

Sko: UGG Classic Short Chestnut, 2400kr HER (sorte HER)

Ah, våre elskede UGGs.. Vi blir ALDRI lei!!! Vi har et stort utvalg i sko fra merket som du finner HER.

Lue: UGG, 700kr

UGG har ikke bare sko.. Ånei du!! De har blant annet verdens beste votter som du finner HER, og denne fantastisk deilige luen! Denne luen er jo bare såå fin også. Den passer til alle anledninger, og blir gull å ha i vinter både til hverdagen og til fjellet!

Votter: Holzweiler Comitted Mitten, 1000kr HER (Brune og rosa HER)

 En av våre store favoritter når det kommer til høst og vinter er selvsagt norske Holzweiler. De lager jo tross alt verdens fineste skjerf!! I år har de også kommet med disse kjempefine vottene, som allerede har blitt en slager i julegaveshoppingen. De er laget av 100% lammeull, og anbefales til tusen!!

Stor klem fra INFINITY-jentene


Besøk våre webshops
INFINITY · INFINITY Horisont