Infinity Horisont Infinity Lagunen Nyheter

15 nyheter fra Samsøe Samsøe

1. her / 2. her / 3. her / 4. her / 5. her / 6. her / 7. her / 8. her
9. her / 10. her / 11. her / 12. her / 13. her / 14. her / 15. her

· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·

Blant det aller nyeste i butikkene våre på Lagunen og Horisont akkurat nå er disse herlige plaggene fra Samsøe Samsøe! Vi fikk nemlig en STOOR levering tidligere i uken, og vi er helt forelsket i alt det lekre som kom inn. Deilig fløyel, et nydelig fargepalett i blant annet pudderrosa, sort og blått, både strikk og glitter, og like fine hverdagsklær som festklær. Samsøe Samsøe er en stor favoritt hos oss, og hos INFINITY Lagunen finner du til og med en helt egen Samsøe-avdeling! Hjertelig velkommen innom oss for å sjekke ut nyhetene både i butikk og på nett HER.

Stor klem fra INFINITY-jentene


Besøk våre webshops
INFINITY · INFINITY Horisont