Nyheter

INFINITY Julekalender 2017

→ Meld deg på eventen på Facebook HER ←

· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·

Nå er det ikke lenge igjen til adventstiden, og vi gleder oss over å annonsere at vi kjører TIDENES julekalender🎁 Fjorårets kalender ble en knallsuksess, og vi gleder oss til å gjenta suksessen og mer til🎉

I år deler vi ut premier for over 40.000kr!!🎄 Premiene kommer blant annet fra By Malene Birger, UGG, Holzweiler, Uber, Samsøe Samsøe, Voluspa, G-Lab og Calvin Klein✨

 

Meld deg på eventen på vår Facebook-side HER for å få all info fortløpende💛 Sørg også for å like Facebook-siden vår HER, og Instagram-kontoene våre på @infinitylagunen, @infinitygalleriet og @infinityhorisont. Vinnerne vil bli annonsert fortløpende på vår Facebook-side, og en ny luke vil postes i alle våre sosiale medie-kanaler hver morgen. Vi gleder oss masse til å dele alle de fantastiske premiene med dere!!

Stor klem fra INFINITY-jentene


Besøk våre webshops
INFINITY · INFINITY Horisont