Antrekk INFINITY Galleriet Infinity Horisont Infinity Lagunen

Ann-Kristins ultimate partykjole

B U R G U N D E R    V E L O U R 

· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·

WOW!!! Det er alt vi har å si til Ann-Kristins rålekre partylook. Denne kjolen er bare helt nydelig, og det samme er vår kjære Ann-Kristin!!! Fargen er helt perfekt nå mot julen, og velour er noe av det aller hotteste du kan kle deg i akkurat nå. We LOVE 

· · · · · · · · · · · · · · · · · ·

Øredobber: Lily and Rose
Kjole: MbyM Rewind Madden Dress, 900kr HER (←blå)

· · · · · · · · · · · · · · · · · ·

Kjolen finner du i alle våre butikker, og du finner den også på nett i en nydelig mørkeblå farge HER. Med det vil vi ønske deg en fantastisk helg når den tid kommer! Klikk deg gjerne innom bloggen igjen i løpet av helgen – da skal vi nemlig dele enda en inspirerende festlook.

Stor klem fra INFINITY-jentene


Besøk våre webshops
INFINITY · INFINITY Horisont