Infinity Horisont

Vi pynter butikkene til jul

JULEFORBEREDELSENE ER I GANG 

· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·

Denne uken pynter vi butikkene til jul, og først ut var flotte INFINITY Horisont!! Butikksjef Ann-Kristin blåser oss alltid av banen med kreativiteten sin – hos henne er ingenting et problem, alt kan fikses og ordnes for å få et nydelig resultat!! Vi blir superinspirerte, og vi syns INFINIY Horisont er blitt sååå fin. Juletre er på plass, kalendergaver i vinduene, gavetips og mye mer! I morgen er det nattåpent, og du får -30% på ALLE varer fra 2nd Day. En perfekt anledning for å titte innom og se de flotte juleforberedelsene i samme slengen? JA

 

Som dere ser er det skikkelig julestemning i butikken, og det bugner også av gavetips i alle slags kategorier og prisklasser!! Jentene gleder seg til å treffe akkurat deg i butikk, og vi håper å se deg både på nattåpent og ellers frem mot jul. Her er alle velkommen!

Stor klem fra INFINITY-jentene


Besøk våre webshops
INFINITY · INFINITY Horisont