Infinity Lagunen Nattåpent

Nattåpent hos INFINITY Lagunen

N A T T Å P E N T    I   M O R G E N 

· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·

I morgen er det klart for nattåpent på INFINITY Lagunen, og vi smeller til med -20% på ALLE varer*😍 Rabatten gjelder hele dagen, og vi gleder oss masse til å ta deg i mot og vise deg alle de lekre nyhetene i butikken. I tillegg kjører vi et kveldstilbud der du får hele -50% på utvalgte varer!! Dette er en helt perfekt anledning til å sikre deg årets festantrekk og deilige plagg til vintergarderoben til en ekstra fin pris – og ikke minst få en pangstart på julegavehandelen! Vi har SÅ mange fine gavetips i butikk, og vi hjelper gjerne til med å finne de perfekte gavene. Her er noen av de flotte plaggene du kan sikre deg til -20%!

* Rabatten gjelder ikke Holzweiler, Voluspa, Ugg og Uber 

Hjertelig velkommen til INFINITY Lagunen fra 10.00 – 24.00 i morgen

Stor klem fra INFINITY-jentene


Besøk våre webshops
INFINITY · INFINITY Horisont