INFINITY Galleriet Infinity Horisont Infinity Lagunen Innkjøp

Wibeke & Anita på innkjøp med Calvin Klein

H E L L O   C O P E N H A G E N  

· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·

Forrige uke var superduoen Wibeke og Anita ute på nye eventyr – nærmere bestemt på innkjøp med Calvin Klein i København! De knipset bilder med både sitt nye kamera og med telefonen for å vise dere herlige lesere og kunder her på bloggen, så i dag byr vi på et skikkelig bildedryss fra dagen deres i Køben. Den startet selvsagt med fly og tog..

..og fortsatte med en deilig lunch med noe godt i glasset på Fiat!

Mmm…

Vakker dame i vakker by!

Nok en vakker dame i den vakre byen?

Og så selvfølgelig – selve innkjøpet. Calvin Klein er et av våre favorittmerker, og W&A storkoste seg med å plukke ut godbiter som kommer inn i alle INFINITY-butikkene til neste år.. Én ting kan vi si – det er bare til å glede seg!!

It’s a wrap!

Tusen takk for innblikket i turen deres, Wibeke og Anita! Vi syns det er såå kjekt med snapshots fra turene til radarparet, og det håper vi dere også syns. Én ting er sikkert – etter disse bildene fikk vi lyst til å sette oss på et fly med vår bestevenninne og kose oss i København vi også! Hihi. Ha en fantastisk mandagskveld alle sammen.

Stor klem fra INFINITY-jentene


Besøk våre webshops
INFINITY · INFINITY Horisont