INFINITY Galleriet Infinity Horisont Infinity Lagunen

Vår favorittgodis

H A P P Y   H A L L O W E E N 

· · · · · · · · · · · · · · · · · ·

Utenom skumle kostymer, er nok akkurat godis det folk flest forbinder med Halloween, så i den anledning vil vi gjerne dele vårt absolutte favorittsnop med dere! Det er jo tross alt Halloween i dag, så da må det være lov å kose seg litt ekstra, ikke sant? Hihi. Vi snakker selvfølgelig om lakrisen fra Lakrids, som er farlig god!! Her er det virkelig vanskelig å stoppe når man først har smakt på én.. Og så er de jo så fine også, både boksene og selve snopet!!

Merket kommer fra Danmark, nærmere bestemt den vakre øyen Bornholm, og er basert på den aller første lakrisen som grunnleggeren Johan kokte i 2007. Siden den gang er oppskriften fornyet, og lakrisen er laget 100% økologisk!! Den har en karamellaktig konsistens og en fantastisk, konsentrert smak, som sanne lakriselskere ikke kan stå imot. Og du? Du får selvfølgelig prøvesmake og finne frem til din favoritt i alle våre butikker – vi har nemlig et stort utvalg av smaker!

Nå som det nærmer seg jul, og handel både til julegaver og til adventskalender, må vi bare tipse dere om disse til akkurat det formålet også. Prisene varierer fra 100kr til 250kr, så disse utgjør perfekte kalendergaver, eller gaver til venninner og andre du er glad i. Skal du i middag eller selskap i høst er disse også helt topp å ha med som vertinnegave! Ellers er det selvfølgelig heeelt lov å unne seg en boks, og kose seg med de deilige lakrisene hjemme i høst- og vinterkveldene. Det gjør i alle fall vi, hihi! Den fine toppen til Ann-Kristin kommer forresten fra Neo Noir, og du finner den HER til 700kr 

 

Et siste tips fra oss i kveld – Lakrids har også kommet med en helt egen julekalender, og den finner du selvfølgelig hos oss!! Den har et helt nydelig design, og koster 450kr.

Nyt kvelden alle sammen, og hjertelig velkommen innom oss for å prøvesmake

Stor klem fra INFINITY-jentene


Besøk våre webshops
INFINITY · INFINITY Horisont