Infinity Horisont Infinity Lagunen Nyheter

Årets deiligste nyheter fra UGG

1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER 
7. HER / 8. HER / 9. HER / 10. HER / 11. HER

· · · · · · · · · · · · · · · · · ·

Er det bare vi som la merke til at det plutselig var skikkelig kaldt ute i dag? Plutselig slo høstkulden inn for fullt, og da er det bare én ting å gjøre; Pakke seg inn i varme og deilige ullsko, tøfler og votter fra UGG! Flaks for oss at vi akkurat har fått en stooor levering på både Lagunen og Horisont!! Hihi. Det finnes rett og slett ikke noe deiligere å ha på beina enn tøflene og skoene fra UGG – spesielt når høst- og vinterkulden virkelig har kicket inn. Dette er en helt nydelig gave til deg selv hvis du vil unne deg noe litt ekstra som du kommer til å få masse glede av i flere år fremover! Kvaliteten er nemlig vanvittig bra – så disse skoene, vottene og tøflene har du åresvis fremover. Disse er jo også helt fantastiske julegaver til jenter og kvinner i alle andre! Vet du ikke hva du skal kjøpe til datteren, moren, kjæresten, konen eller bestemoren din? Da syns vi at du skal komme innom INFINITY Horisont eller INFINTY Lagunen, så hjelper vi deg med å finne den perfekte gaven. Vi kjenner ingen som ikke hadde blitt glad for en så deilig gave på den store dagen!! Her gjelder det forresten å være rask – vi snakker fra erfaring når vi sier at UGG-produktene flyr ut av butikk. De mister rett og slett aldri sin popularitet, og det er det en grunn til! Du finner også et stort utvalg i vår webshop HER. Ha en herlig søndagskveld videre alle sammen!

Stor klem fra INFINITY-jentene


Besøk våre webshops
INFINITY · INFINITY Horisont