Featured

Vi starter uken med en gladnyhet

Tidenes kickstart på uken

Uken vår startet med en skikkelig gladnyhet. Vi fikk vite at vi er en av fire finalister i Digitaldagens pris «Bergens beste bedrift i sosiale medier» i klassen små- og mellomstore bedrifter!! FOR en knallstart på uken? Vi har, som dere helt sikkert har merket gjennom daglige blogginnlegg, Facebook-innlegg og Instagram-innlegg med nytt innhold hver dag av høy kvalitet, STORT fokus på sosiale medier!! Det vi elsker mest med det er kommunikasjonen vi får med dere kunder og lesere, så det er rett og slett superkjekt for oss å lage innhold som forhåpentligvis inspirerer dere hver eneste dag. Tilbakemeldinger får vi hver eneste dag når dere kommer innom butikkene våre, og vi syns selv at vi har et veldig unikt forhold til kundene våre nettopp på grunn av våre sosiale medier, og den daglige kommunikasjonen med dere. Det er ikke til å legge skjul på at det er mye jobb bak, men når man får så fine tilbakemeldinger som det vi får av dere herlige kunder, og nå at Digitalprisen anerkjenner arbeidet vårt ved å velge oss ut til en av finalistene i en så gjev pris, da er alt verdt det og vel så det!!? Sååå glade er vi nå!!!

 

Bildene er forresten fra lørdagens julebord, og her var det som dere sikkert ser topp stemning og en veldig giret INFINITY-gjeng! Gladfølelsen sitter minst like mye i kropp og sjel i dag etter at vi fikk vite at vi er finalister, og vi er kjempespente på torsdag da prisutdelingen finner sted på Scandic Hotel Ørnen. Vi kommer selvfølgelig til å være tilstede under prisutdelingen, og vi gleder oss såå mye!! Vi krysser selvfølgelig fingrene for at vi stikker av med seieren, men det er en stor ære å i det hele tatt være finalist blant tusenvis av bedrifter i Bergen, så vi er knallfornøyd uansett.

Vi vil avslutte med å si TUSEN TAKK til dere fantastiske, lojale og støttende kunder. Uten dere hadde ikke dette vært mulig, og vi er evig takknemlige!

Stor klem fra INFINITY-jentene


Besøk våre webshops
INFINITY · Day Birger et Mikkelsen