Nyheter

Sunday Moodboard

1. her / 2. her / 3. her / 4. her / 5. her / 6. her
7. her / 8. her / 9. her / 10. her / 11. her / 12. her

• • •

FOR en fin helg vi har hatt!! Den startet med et smell på fredag, da nattåpent hos INFINITY Horisont ble en kanonsuksess med SÅ mange herlige kunder innom i løpet av dagen og kvelden. Det er det beste vi vet!! I går hadde vi en utrolig suksessfull photoshoot med alle de lekre julebordkjolene vi har inne. Det var så kjekt – og vi gleder oss så mye til å vise dere resultatet!! Det vil dere få se fra i morgen og frem mot jul. På kvelden stod julebord med hele gjengen på planen, og det var like kjekt som alltid!! Vi hadde pakkelek og fikk litt godt i glasset hos Anna som hadde åpnet leiligheten for hele INFINITY-gjengen, før en deilig pinnekjøttmiddag ventet oss på Bien. Etter det bar det hjem igjen til Anna for festligheter, og vi danset oss inn i de sene nattetimer! Derfor syns vi en liten søndagsønskeliste er på sin plass i dag. Dette er AKKURAT det vi har lyst til å ha på oss en slapp søndag hjemme!! Deilig undertøy fra Calvin Klein, enten en tights eller joggebukse fra samme merke, en digg genser eller t-skjorte (Anna sin fra CK finner du HER), og ikke minst – suuuperdeilige UGGs på føttene. Vi har akkurat fått en stor levering fra UGGs i våre butikker på Lagunen og Horisont, med flere forskjellige tøfler og sko. Ta gjerne en titt i vår webshop HER! En nærmere titt får du selvfølgelig også på bloggen fremover. Ha en super søndagskveld!

Stor klem fra INFINITY-jentene


Besøk våre webshops
INFINITY · Day Birger et Mikkelsen