Antrekk INFINITY Galleriet Infinity Horisont Infinity Lagunen

Fredagspraten med Anna

Da står helgen for tur igjen, og siden vi har fått så mye positiv respons på «fredagspraten» de siste ukene, fortsetter vi like gjerne med tradisjonen, denne gangen med vår kjære Anna! Anna er som dere kanskje vet butikksjef på INFINITY Galleriet, og hun er en solstråle uten like som er knalldyktig i jobben sin. Vi er så vanvittig glade for å ha henne med i INFINITY-gjengen, og nå er vi veldig spent.. Hvordan ser en perfekt fredagskveld ut for henne? Hva må hun ha med i partyvesken? Og ikke minst – har hun noen hemmelige partytriks? Kos deg med intervjuet, og legg spesielt merke til det superfreshe antrekket Anna har på seg for anledningen. Fuskepelsen fra Saint Tropez kommer også i sort og grønn, og de finner du selvsagt hos INFINITY Galleriet!

5 kjappe med Anna

1. Hvordan ser en perfekt fredagskveld ut for deg?
Den perfekte fredagskvelden må vel bestå av kombinasjonen god mat, bedre vin, og enda bedre venner. Og nå som vinteren nærmer seg, skal dette aller helst foregå på Geilo🙏🏼

2. Hva tar du helst på deg om du skal på fest?
Når jeg skal kle meg til helgens festligheter er jeg stort sett alltid kledd i den sorte favoritt-skinnbukse fra Dante 6 og en stilig bluse av et slag. Ellers er wide-leg-bukser blitt en stor favoritt. På bena har jeg alltid sko som gir meg en cm. ekstra eller ti 😉

3. Hva er ditt beste tips for å føle deg fresh når helgen kommer?
For at jeg skal føle meg fresh til helgen, bør først og fremst ukens treningsøkter være vel gjennomført. Eller bør helgens planer bestå av minimum 50% avslapping 😉 Så føler jeg meg ihvertfall fresh når mandagen alt for raskt dukker opp igjen.

4. Tre ting du alltid må ha med deg i vesken på fest?
Lommebok, mobil og sist men absolutt ikke minst min kjære Carmex til leppene. #avhengig✨

5. Har du et hemmelig partytriks du vil dele med oss?
Hmm… Nå må jeg tenke… Partytriks er jeg ikke så god på dessverre.. Men, jeg syns ihvertfall det er suuupergøy når noen tar seg tid til å lage sang, gøye taler, show eller lignende til den som feires.

Topp: MbyM Luxe Lione Body, 500kr HER
Jakke: Saint Tropez Faux Fur Burgunder, 800kr HER (Sort HER)
Veske: Rebecca Minkoff Jacquard Small Love Crossbody, 2800kr
Bukse: Five Units Kylie Crop, 1000kr
Armbånd: Bon Dep, 25kr per stk

Da gjenstår det bare for oss å si takk for praten til Anna, og GOD HELG!! 

Stor klem fra INFINITY-jentene


Besøk våre webshops
INFINITY · Day Birger et Mikkelsen