Nyheter

Ukens favoritter fra nettbutikken

1. her / 2. her / 3. her / 4. her / 5. her / 6. her / 7. her
8. her / 9. her / 10. her / 11. her / 12. her / 13. her / 14. her 

• • •

Søndag er den store nettshoppingsdagen, så i dag tenkte vi at vi kunne gjøre det litt lettere for dere ved å vise dere et utvalg av ukens nyheter her på bloggen 😀 Nettbutikken bugner av deilige høstfarger, vakre mønstre, trendy materialer og høstens lekreste tilbehør. Alt fra deilige skjerf og luer, til smykker og øredobber! Leopard er en stor trend denne høsten, og blusene fra Samsøe Samsøe med leopardmønster traff oss rett i hjertet. Så utrolig kule! Fuskepelsene fra Saint Tropez er også helt supre å ha i garderoben nå i høst og vinter, spesielt til julebordsesongen! Ta gjerne en titt på alle nyhetene HER hvis du vil se mer. Happy shopping!

Stor klem fra INFINITY-jentene


Besøk våre webshops
INFINITY · Day Birger et Mikkelsen