Antrekk Infinity Horisont

Fredagspraten med Wibeke

THAT FRIDAY FEELING 

Fredagen er endelig her igjen, og vår kjære Wibeke nyter den i solfylte Florida!! Mens regnet plasker ned i Bergens gater kan vi ikke annet enn å være litt misunnelig, men er det én person som virkelig fortjener et avbrekk med sol og varme, så er det hardtarbeidende, dyktige og inspirerende Wibeke!! Før hun dro tok vi oss en fredagsprat med henne for å finne ut hvordan den perfekte fredagskvelden ser ut for henne, hva hun alltid må ha med i partyvesken, og om hun har noen hemmelige partytriks på lur..

5 kjappe med Wibeke 

1. Hvordan ser en perfekt fredagskveld ut for deg?
ÅHH – fredag er min absolutte favorittdag!! Utrolig deilig å forhåpentligvis roe ned etter en aktiv uke, og spise god mat med familie og venner. Ettermiddagen begynner gjerne litt tidligere enn de andre ukedagene, med vafler til kidsa, før vi spiser deilig mat om kvelden.  En fredag med jentekveld – champagne og sushi er heller ikke å forakte ♥
2. Hva tar du helst på deg om du skal på fest?
Skinnbukse og bluse har vært en slager i mange år, men jeg har utvidet horisonten litt, og brukt både skjørt og andre typer bukser i det siste. Jeg elsker også å pynte meg i kjoler, og mener generelt at vi pynter oss for lite.
3. Hva er ditt beste tips for å føle deg fresh når helgen kommer?
Får jeg trent enten fredag morgen, eller ettermiddag, er helgen skikkelig i gang for meg. En varm dusj, med favorittmusikken på knallhøyt, og en ansiktsmaske, ja da kan helgen bare komme. Og har jeg i tillegg fått vasket huset – DA føler jeg meg fresh da…..
4. Tre ting du alltid må ha med deg i vesken på fest?
Lipgloss, penger, ekstra strømpebukse. Lite originalt – men det må alltid med! 🙂
5. Har du et hemmelig partytriks du vil dele med oss?
Hehehe… Ja – nå blir det vel ikke hemmelig lenger, men gå inn på fest med den innstillingen at denne kvelden får du aldri igjen.. Da blir det  stort sett veldig gøy – og sent….
Wibekes antrekk
Topp: By Malene Birger Siwicca, 1400kr
Bukse: By Malene Birger Iannoz, 1700kr
G O D     H E L G  

Stor klem fra INFINITY-jentene


Besøk våre webshops
INFINITY · Day Birger et Mikkelsen