INFINITY Galleriet Infinity Horisont Infinity Lagunen

Høstens fineste sko

 

Sporty & chic

«You can’t buy happiness, but you can buy shoes, and that’s kinda the same thing!» Hihi – vi er helt enig med dette sitatet. Det er lite som slår følelsen av å finne det perfekte paret med sko, ta de ut av esken når de er «box fresh» og gå ut døren med et par hakk høyere selvtillitt! Nå har vi utrolig mange kule sko inne i alle våre butikker, så i dag vil vi gjerne vise et par av favorittene. Skoene fra Asfvlt er helt vanvittig populære her hos oss, og de flyr stort sett ut av butikk på et par dager! Det samme gjelder vårt relativt nye merke Jim Rickey, som tok oss med storm da vi fikk det inn tidligere i år. Skoparet du ser over er fra dette merket, og disse har vi også i både sort og beige! Ellers har både Samsøe Samsøe og By Malene Birger kommet med lekre hæler i rødt og sort denne sesongen. For ikke å snakke om de perfekte bootsene fra Twist & Tango!

 

1. her / 2. her / 3. her / 4. her / 5. her / 6. her / 7. her / 8. her / 9. her 

• • •

Klarer du å velge en favoritt? Vi har forresten litt tekniske problemer med nettbutikken akkurat i dag, så dersom du ikke får klikket deg inn på linken til paret du vil se nærmere på, anbefaler vi å prøve igjen senere i helgen. Vi jobber på spreng for å få løst problemene! Til slutt vil vi ønske deg en fantastisk lørdag. Nyyt!

Stor klem fra INFINITY-jentene


Besøk våre webshops
INFINITY · Day Birger et Mikkelsen