Antrekk INFINITY Galleriet

Fredagspraten med Anita

F R I Y A Y 

God fredag, alle sammen! Anitas fredagsantrekk er allerede klart, hun falt nemlig pladask for denne vakre kjolenyheten fra Twist & Tango! Er den ikke fin? Vi elsker det grønne spillet i toppen – det gjør hele kjolen skikkelig unik, men samtidig enkel! Vi har tatt oss en prat med Anita for å finne ut hvordan en perfekt fredag ser ut for henne 

5 kjappe med Anita

1. Hvordan ser en perfekt fredagskveld ut for deg?
Jeg elsker fredager , og den perfekte kan være så mangt. 
Den tradisjonelle taco-fredagen er aldri feil, for jeg er så heldig å ha en mann som lager verdens beste salsa og faktisk to sønner som lager verdens beste guacamole. De få fredagene de to barna som fremdeles bor hjemme, faktisk er hjemme og de to eldste er på besøk hjem (gjerne med kjærester), har jeg det som plommen i egget 🙂  både med taco på menyen eller noe annet godt:)

De romantiske fredagene ingen av barna er der og mannen min disker opp med nydelige retter, er også veldig koselige. Ikke minst tilbringer vi ofte fredagen sammen med gode venner, og sammen med andre i familien… Tror konklusjonen må være at den perfekte fredagen er å spise god mat med folk jeg er glad i:)

2. Hva tar du helst på deg om du skal på fest?
Jeg liker å pynte meg. Det må helst  være konfortabelt og litt avslappet Jeg føler meg blant annet  vel med en By Malina bluse, sammen med et skjørt eller skinnbukse og et par (litt) høye sko. Jeg er også glad i å gå med kjoler.

3. Hva er ditt beste tips for å føle deg fresh når helgen kommer?
Jeg føler meg mest fresh når jeg har klart å trene litt i løpet av uken og ikke minst fått gjort alt jeg skal på jobben:)

4. Tre ting du alltid må ha med deg i vesken på fest?
Noe til leppene og bankkort:)

5. Har du et hemmelig partytriks du vil dele med oss?
Dans mer enn du drikker:):):)

Kjole : Twist and Tango – Bianca Dress, 1299kr

G O D   H E L G 

Stor klem fra INFINITY-jentene


Besøk våre webshops
INFINITY · Day Birger et Mikkelsen