INFINITY Galleriet Infinity Horisont Infinity Lagunen Innkjøp

Wibeke & Anita på innkjøp del 2

Bildededryss gjennom mobil-linsen

Wibeke og Anita er fortsatt på innkjøp i Oslo, og i dag har de blant annet besøkt Holzweiler, QUAY, Maud, Swell, Arnie Says og Twist & Tango. Vi gleder oss SÅÅÅ mye til å vise dere alt de har bestilt inn, men der må vi nok alle smøre oss med en god dose tålmodighet. De kjøper nemlig inn til vår og sommer 2018! I dette innlegget får dere se litt «behind the scenes» knipset med mobilen, og dersom du vil se de seneste nyhetene vi har i butikk allerede nå kan du klikke deg inn på vår webshop HER. Enjoy 

Så dere noe som havnet på ønskelisten, kanskje? Dersom du gikk glipp av det forrige bildedrysset kan du se det HER!

Stor klem fra INFINITY-jentene


Besøk våre webshops
INFINITY · Day Birger et Mikkelsen