INFINITY Galleriet Infinity Horisont Infinity Lagunen Innkjøp

Bildedryss: Wibeke & Anita på innkjøp

En dag på innkjøp gjennom mobil-linsen ♥

I dag har Wibeke og Anita hatt en skikkelig effektiv, hektisk, spennende og fin dag på innkjøp i Oslo!! Vi elsker å treffe de forskjellige merkene, og plukke ut godbiter til INFINITY-butikkene. Det eneste negative er at vi kjøper inn til vår og sommer 2018 – og vi vil jo ha alt det fine vi finner NÅ, hihi. Her er det bare til å smøre seg med tålmodighet, og som kjent; Den som venter på noe godt..

Dry Lake, Samsøe Samsøe, Jim Rickey, M by M og Asfvlt er bare noen av merkene vi har besøkt i dag. Vi har bestilt så utrolig mye fint, så her er det VIRKELIG bare til å glede seg!!

Ser du noe du har lyst på, kanskje? Det gjør iallefall vi, hihi. Men vi skal på ingen måte klage – vi får nemlig inn nyheter i butikkene våre stort sett hver eneste dag for tiden. Herlige høstnyheter som passer perfekt til årstiden vi snart går inn i! I dag fikk vi blant annet inn råkule gensre og t-skjorter fra Calvin Klein. Det har vi gledet oss til i mange måneder!! Vi skal selvfølgelig vise dere alle nyhetene her på bloggen fortløpende, men i mellomtiden kan du sjekke ut nettbutikken vår for å sikre deg dine favoritter.

Stor klem fra INFINITY-jentene


Besøk våre webshops
INFINITY · Day Birger et Mikkelsen