INFINITY Galleriet Infinity Horisont Infinity Lagunen

En liten smakebit..

Skjørt: Designers Remix HER 

• • •

Det er ikke noen hemmelighet at det regner mye i Bergen – men SÅ mye som det har regnet i det siste? DET er heftig, selv til Bergen å være. Hele langtidsvarselen er i tillegg et trist syn med endeløst regn hver eneste dag – bortsett fra i dag!! Da var det bare én ting å gjøre – pakke bilen full av fine nyheter + en flott INFINITY-jente, og knipse så mange bilder som vi bare klarte!! Vi har tidligere fått kommentarer om at det ser ut som at Bergen bader i sol på bloggen vår – det er jo alltid finvær på bildene våre. Hemmeligheten er rett og slett bare nøye sjekking av værmelding, og full utnyttelse av hver eneste solstråle som kommer. Hihi!

Genser: Designers Remix HER 

• • •

I dag hadde vi i tillegg en ekstra utfordring – fadderuken!!! Bergen badet ikke bare i sol, men også godt beduggedte og lykkelige studenter som oversvømte gatene med morsomme kostymer og god stemning. De spredde så absolutt mye glede, men det var ikke liike lett å knipse bilder når det til stadighet dukket folk utkledd som alt fra romvesner til babyer i bakgrunnen. Men vi klarte det til slutt, hihi.

Skjørt: Arnie Says HER (i grønt) / Clutch: By Malene Birger HER 

• • •

I dette innlegget får dere altså en liten smakebit fra dagens shoot, og som dere sikkert ser er det kommet VELDIG mye fint inn!! Nydelige høstplagg, herlig strikk, lekre skjørt, røft skinn og så mye mer..

Denne strikkegenseren fra Holzweiler blir garantert en stor favoritt! Den kommer i både rosa og grønt, og vi gleeeder oss til å vise bedre bilder av den.

Skjørt: Arnie Says HER 

• • •

I tillegg til bilder har vi også tatt litt film i dag! Så her er det bare til å følge med i tiden fremover. Vi kan nesten garantere at du vil bli inspirert!

Over ser du lekkert mønster fra By Malene Birger. Butikken vår på Lagunen bugner av nyheter fra merket, så vi anbefaler virkelig en tur innom! Vi gleder oss veldig til å vise dere resten av de flotte antrekkene. Vi håper du vil følge med!

Stor klem fra INFINITY-jentene


Besøk våre webshops
INFINITY · Day Birger et Mikkelsen