INFINITY Galleriet Infinity Horisont Infinity Lagunen Konkurranse

Og vinnerne er..

Hei kjære dere, og goood søndag! Her i INFINITY er vi herlig sliten etter en eventyrlig uke, men før vi fortsetter søndagen i total avslapningsmodus vil vi gjerne titte innom for å annonsere de heldige vinnerne av helgens gavedryss! Er du klar??

 

Og vinnerne er.. 

Gavekort fra Samsøe Samsøe på 2000,-: Malin Straus

Gavekort fra Samsøe Samsøe på 1000,-: Kjersti Langeland

Bukse fra 2nd One: Anne L. Riise, Maria Lindberg Nielsen, Lisbeth Talkmo

Bukse fra Five Units: Sandra, Nina Beate Gundersen, Celine Remmer

Goodiebag fra Brun og Blid: Benedicte Wickmann, Kamilla Tren, Eva Meldahl, Tove Ellingsen, Cathrine Glesnes, Hanne H. Monsen, Ida Marie Nordanger, Stine Martinessen, Jannicke Tvedt, Stine Eide

Mobilladere fra Calvin Klein: Lena Pedersen, Anne-Kjersti Lien, Turid Stadheim, Siv Hetland, Kristina Norheim, Marte Nilsson, Unni Dahle Olsen, Linda Nguyen, Grete Haugen, Gølin Opedal, Unni Pedersen, Helene Pedersen, Else-Karin Monsen, Linda W. Nielsen, Tove Sivertsen, Edel Merete Sagstad, Kristin R. Taule

Gavekort fra Sumo: Merete Engevik

• • •

Gratulerer så mye til alle vinnerne!!! Vi håper at dere får masse glede og nytte av de fantastiske premiene. Premiene kan hentes hos INFINITY Lagunen. Konkurransen på Instagram med et gavekort hos oss på hele 3000,- som premie varer litt lenger, så der kan du enda delta! Alt du trenger å gjøre er å legge ut et bilde fra butikken eller av noe fint du har kjøpt hos oss, og bruke hashtaggen #minINFINITY. Vi elsker å se alle de flotte bildene dere legger ut! Før vi runder av vil vi bare takke så mye til hver og en av dere som var med på feiringen av vår nye butikk. Vi er så takknemlige for at dere kom! Gratulerer så mye igjen til alle vinnerne, og ha en nydelig søndag videre