Infinity Lagunen

TUSEN TAKK

♥ ♥ ♥

Vi har virkelig ikke ORD for denne dagen. For et eventyr fra start til slutt!! Vi vil benytte anledningen til å takke hver eneste en av dere som kom innom så mye for at dere var med på å gjøre dette til en av de beste dagene på veldig, veldig lenge. Vi snakker helt vanvittig full trøkk hele dagen, og vi har storkost oss hvert eneste sekund med å treffe dere fantastiske kunder, og ta imot både komplimenter og gratulasjoner for den nye butikken. Det er så gøy å høre at dere liker den like godt som vi gjør! Nei – denne dagen kan vi leve på lenge, altså. TUSEN HJERTELIG TAKK!!!

I dag har vi hatt mest fokus på filming, og vi gleder oss masse til å dele den ferdige filmen med dere i morgen!! Vi har selvsagt knipset litt bilder også, men du vil få se mye mer i filmen i morgen.

Her er det stille før stormen.. Både vi og butikken er klar for kunder!

BAM!! Gitteret gikk opp, og flere titalls flotte kunder strømmet inn i vår splitter nye butikk. Her sikrer en av de aller første handlende kundene på nye INFINITY Lagunen seg drømmeplaggene!

-@

Alle handlende kunder fikk med seg goodiebag, der de blant annet fikk med seg nyeste utgave av favorittmagasinet vårt – Costume..

Det tok ikke mange minuttene etter vi åpnet før køen i kassen stod ut av lokalet!! Slik forble det mesteparten av dagen. Så vanvittig gøy!

Vi bød selvfølgelig på noe godt å bite i, samt bobler i glasset. Litt ut på dagen serverte vi også himmelsk sushi fra Sumo Laguneparken!

Det var så mange kunder i butikken til enhver tid at vi nesten slet med å få tatt bilder og film, hihi. DA er det full trøkk da! Sååå utrolig kjekt.

To veldig stolte og glade butikkeiere er klare til å servere sushi til kundene! Tusen hjertelig takk til Sumo Laguneparken for sushien. Vi anbefaler maten deres på det varmeste – byens beste sushi! Dere får se mer av denne nydelige maten i morgendagens film..

Vi gleder oss til å vise dere MYE mer på film i morgen – så her er det bare til å følge med! Husk at åpningsfesten varer HELE helgen!! Alle handlende kunder både i morgen og lørdag er med i trekningen om fantastiske premier til en samlet verdi av over 15.000kr. I morgen får du dessuten -20% på alle bukser i alle våre butikker!! Les mer på Facebook-siden vår HER. Og igjen – tusen millioner takk til alle som kom innom i dag. WE LOVE YOU!

Stor klem fra INFINITY-jentene


Besøk våre webshops
INFINITY · Day Birger et Mikkelsen