Butikker Infinity Lagunen

Åpningstilbud & sniktitt på nye INFINITY Lagunen

• • •

God kveld alle sammen! Dagens blogginnlegg kom litt senere enn vanlig – her har nemlig alle vært i sving med å få klar vår splitter nye butikk på Lagunen Storsenter i hele dag!! Det å bygge en helt ny butikk på så kort tid er virkelig ikke bare-bare, men i morgen tidlig når vi endelig kan ønske dere velkommen blir alt det harde arbeidet mer enn verdt det!! I kveld vil vi gjerne vise dere litt snapshots fra butikken «in the making», men først av alt vil vi dele de fantastiske åpningstilbudene med dere! Både INFINITY Horisont og INFINITY Galleriet er med på feiringen, som betyr at du i morgen får -20% på ALLE* varer i alle butikkene!!! På fredag smeller vi til med -20% på alle bukser, og på lørdag får du et gavekort på 250,- ved kjøp over 1000,-!!! I tillegg har vi et stort gavedryss hele helgen, der alle handlende kunder er med i trekningen om premier til en samlet verdi av over 15.000kr. I morgen klokken 11.00 åpner vi dørene i Bergens nyeste og fresheste butikk, og vi gleder oss masse til å se deg der! Mer info på påmelding til åpningsfesten finner du på Facebook-siden vår HER. Hjertelig velkommen!!

*Rabatten gjelder ikke Asfvlt og Holzweiler-skjerf. 

Her er et par snapshots fra butikken i dag. Det var et herlig kaos av lekre nyheter, utallige kleshengere og en veldig ivrig INFINITY-gjeng!

Goodiebagsene står klare til i morgen..

Synne in action!

Dette lekre bordet er det første som møter deg i den nye butikken!

New in.. We love!!

I den nye butikken har vi en helt egen Uber-avdeling!!

Vi har også et eget Samsøe Samsøe-hjørne..

..masse godbiter fra Calvin Klein..

..

..og sesongens must-have-skjerf fra Holzweiler, i mange farger og varianter!

By Malene Birger 

Denne rålekre jakken kom i dag, fra Samsøe Samsøe. Førstemann til mølla!!

I den nye butikken finner du også et eget Arnie Says-hjørne som er FULLT av nyheter til høsten!

Duftlysene fra Voluspa er et must til høstkosen..

Hjertelig velkommen i morgen fra klokken 11.00!

Stor klem fra INFINITY-jentene


Besøk våre webshops
INFINITY · Day Birger et Mikkelsen