Infinity Lagunen

Bildedryss: INFINITY Lagunen in the making

L E T ‘ S    D O    T H I S 

• • •

Hei alle sammen, og god tirsdagskveld! Her i INFINITY er vi i FULL gang med bygging av ny butikk, og det er så kjekt. Å se planene fra en tegning bli til virkelighet i en fysisk butikk er bare helt fantastisk gøy!! Om vi får si det selv – dette blir uten tvil Bergens fresheste butikk!!! I dag vil vi gjerne vise dere litt «behind the scenes»-bilder av byggingen. Vi håper dere liker de, og du? Ikke glem å melde deg på eventen til åpningsfesten på Facebook-siden vår HER!

Her inne skjer det mye spennende om dagen..

Fotovegg er på plass til den store åpningsdagen!

..og selvfølgelig ballonger med INFINITY-logo..

Tenke tenke..

Hvor fin er ikke logoen?! We LOVE!!

Det å bygge en butikk er MYE arbeid, men det er heldigvis veldig kjekt også..

Vi åpner dørene til Bergens nyeste og fineste butikk førstkommende torsdag klokken 11.00!! Det blir åpningsfest i alle våre butikker med gode tilbud, flotte konkurranser og knallgod stemning! De fantastiske premiene til konkurransene kan du lese på eventen på Facebook HER! Vi håper du vil komme og feire med oss!

Stor klem fra INFINITY-jentene


Besøk våre webshops
INFINITY · Day Birger et Mikkelsen