INFINITY Galleriet Infinity Horisont Infinity Lagunen

Back to school

1. her / 2. her / 3. her / 4. her / 5. her / 6. her / 7. her / 8. her / 9. her / 10. her
11. her / 12. her / 13. her / 14. her / 15. her / 16. her / 17. her 

• • •

Nå er det ikke lenge til skole- og studiestart, og i den anledning vil vi gjerne tipse om litt nytt til det nye skoleåret! Noe av det kjekkeste vi visste før skolestart da vi var små var å få noe nytt skolerelatert – enten det var et penal, en ny sekk eller nye fargeblyanter. Den tradisjonen holder vi gjerne fast på enda, for det er jo tross alt veldig motiverende selv om vi ikke er barn lenger, hihi!

Apropos sekk må vi bare tipse dere om de nye sekkene vi har fra Day Birger et Mikkelsen! Den ser du på nummer 2 i kollasjen, og vi har den også i butikk i en nydelig burgunderfarge. Dersom du foretrekker veske fremfor sekk kan du sjekke ut det store utvalget av nye vesker fra samme merke HER. Tipsene våre gjelder forresten selvfølgelig også til dere som skal tilbake til jobb etter sommerferien. Bukser og jeans i forskjellige varianter er et must i enhver garderobe, og dersom du vil unne deg et par nye til jobb- eller skolestart kan du sjekke ut våre buksenyheter HER. Skoene fra Asfvlt er helt topp til hverdags. På bildet over ser du tre av våre favoritter, og du kan se resten i et eget blogginnlegg HER. Alt du trenger til en moteriktig og komfortabel skolestart!

Stor klem fra INFINITY-jentene


Besøk våre webshops
INFINITY · Day Birger et Mikkelsen