INFINITY Galleriet

INFINITY Galleriet snapshots

Goood lørdag, alle sammen! I dag vil vi gjerne vise dere litt bilder fra vår flotte butikk på Galleriet midt i hjertet av Bergen. Butikken bugner av både lekre nyheter, og massevis av godbiter på salg, så dersom turen går til sentrum i dag anbefaler vi virkelig en tur innom. Hva med å unne deg råfint (og kjempebehagelig) undertøy fra Calvin Klein, eller en ny veske fra Rebecca Minkoff? Vi har også akkurat fått påfyll av bukser, så dersom du ønsker deg nye jeans eller bukser til jobb hjelper vi deg gjerne med å finne riktig størrelse og modell. Vi brenner for å hjelpe deg med å bygge en garderobe som er anvendelig og fylt med plagg du både føler deg fin og komfortabel i, og vi håper på å se akkurat DEG i en av våre butikker i dag. Hjertelig velkommen!

Stor klem fra INFINITY-jentene


Besøk våre webshops
INFINITY · Day Birger et Mikkelsen