INFINITY Galleriet Nyheter

Dusrosa fra B-Low The Belt

Favoritten er tilbake i ny farge!! 

Storfavoritten Bri Bri Belt fra B-Low The Belt er tilbake, nå i en ny farge og utførelse!! Denne gangen er den tilbake i et nydelig velourstoff, og årets hotteste farge; Dusrosa. Er det ikke kult?! De forrige variantene i sort skinn med gull- og sølvspenner forsvant fra butikkene i rekordfart, så dersom dette står på ønskelisten din kan det lønne seg å være rask. Som sist har vi fått inn to forskjellige varianter – et midjebelte som er litt større, men kortere, og et hoftebelte som er smalere, men lengre. Her ser dere det flotte midjebeltet!

Baby Bri Bri midjebelte: 1450,-

Under ser dere hoftebeltet, som pyntet opp Annas antrekk på en helt nydelig måte. Trenden med westernbelter har vært i motebildet en stund, og det ser ikke ut som at den er over på en god stund ennå. I alle fall ikke i følge Kendall Jenner, som bruker det samme beltet som vi har fått inn (bare i sort) på både fashion weeks, festivaler og til hverdags! Selena Gomez har også falt pladask for merket, i tillegg til flere av Kardashian-søstrene. Det er jo litt stas, hihi. Vi hadde imidlertid elsket disse beltene like mye om de var kjendisfavoritter eller ei. De gir rett og slett et kult og rocka preg til hvilket som helst antrekk! Bruk de til jeans, kjoler, bukser, skjørt, dongerishortsen – hva som helst!

Baby Bri Bri hoftebelte: 1200,-

Er det ikke fint? Disse beltene har vi fått inn på både INFINITY Galleriet og INFINITY Horisont, så vi sier bare løp og kjøp!!

Stor klem fra INFINITY-jentene


Besøk våre webshops
INFINITY · Day Birger et Mikkelsen