Antrekk INFINITY Galleriet Infinity Horisont Infinity Lagunen Nyheter

Jeans perfection

 W E     L O V E  

Bukse: Twist & Tango Julia, 1000,-

→ KLIKK DEN HJEM HER ←

• • •

Twist & Tango er en stor favoritt her hos oss, og merket finner du i alle våre butikker! Vi er spesielt glad i jeansene deres, og denne nye modellen er så nærme jeans-perfeksjon som du får det! Den er stretchy og virkelig en drøm å ha på, samtidig som den er flatterende som bare det, med en perfekt lengde og passform. På innsiden av anklene har den lekre glidelåsdetaljer, noe som bare gjør den enda finere. Denne er det bare til å sikre seg, jenter! Du finner den i alle våre INFINITY-butikker, og du kan også klikke den hjem på nett HER. Blusen du skimter på bildene kommer også fra Twist & Tango, og den får du se bedre bilder av her på bloggen i løpet av uken. Dersom du ikke klarer å vente finner du også den i alle våre butikker, og på nett HER.

Stor klem fra INFINITY-jentene


Besøk våre webshops
INFINITY · Day Birger et Mikkelsen