Nyheter

LAST CHANCE

1. her / 2. her / 3. her / 4. her / 5. her / 6. her / 7. her / 8. her
9. her / 10. her / 11. her / 12. her / 13. her / 14. her / 15. her

• • •

Salget er i gang for fullt i nettbutikken, og mange plagg og størrelser har allerede flydd ut av butikk! I dag vil vi gjerne dele noen av våre favoritter fra salget med dere, og her gjelder det å være rask. Det er nemlig «last chance», med veldig få størrelser igjen! Hvorfor ikke sikre deg dine favoritter med ekstra fine priser denne regntunge søndagskvelden? Ellers håper vi at dere har hatt en helt nydelig helg, og vi gleder oss til å dele mer inspirerende innhold i uken som kommer. I morgen skal vi dele enda et av Ann-Kristins vakre antrekk, med en bluse du bare MÅ se!! Den er rett og slett helt nydelig, så her gjelder det å klikke seg inn igjen.

Stor klem fra INFINITY-jentene


Besøk våre webshops
INFINITY · Day Birger et Mikkelsen