Nyheter

21 favoritter fra nettbutikken

1. her / 2. her / 3. her /4. her / 5. her / 6. her / 7. her
8. her / 9. her / 10. her / 11. her / 12. her / 13. her / 14. her
15. her / 16. her / 17. her / 18. her / 19. her / 20. her / 21. her

• • •

Hei kjære dere, og god lørdag! Flere av dere er vel kanskje og koser dere på Bergenfest nå, men til de av dere som holder dere hjemme vil vi gjerne vise ukens favoritter fra nettbutikken! Det er SÅ mye fint til sommergarderoben der nå, og vi er spesielt begeistret for alt det nydelige tilbehøret vi har. Ringer og øredobber fra Caroline Svedbom, armbånd fra Lily & Rose, og ikke minst våre splitter nye mobildeksler fra Richmond & Finch.. What’s not to love?!? Det var flere av dere som spurte om den rosa kjolen fra Saint Tropez som vi viste dere i dette innlegget, og nå er den endelig ute i nettbutikken og klar til å klikkes hjem. Den finner du HER!

Vi ønsker deg en fantastisk lørdag videre, og du? Snart vil vi komme med TIDENES sommerkonkurranse her på bloggen, så her kan det være lurt å følge med i løpet av de neste dagene. Vi gleder oss!! Stor klem fra INFINTIY-jentene


Besøk våre webshops
INFINITY · Day Birger et Mikkelsen