Antrekk INFINITY Galleriet

Kult og komfortabelt fra Saint Tropez

Kjole: Saint Tropez, 500kr

• • •

Sommerlige nyheter dukker fortsatt opp i butikkene våre som bare det, og akkurat nå har vi heelt dilla på denne kjolenyheten fra Saint Tropez! Det må nok være en av de mest behagelige kjolene vi noengang har hatt på oss, med den løse passformen og det deilige stoffet. Sølvdetaljene på ermene og rundt halsen gjør den skikkelig kul og unik! Denne kommer også i lysegrått, og er helt super å ha i sommer! Match den med kule sneakers (hva med disse fra Jim Rickey?) til hverdags, eller fine sandaler til middager og samlinger med venner i sommer. Kjolen finner du hos INFINITY Galleriet nå!

I morgen formiddag kan det forresten lønne seg å følge med her på bloggen. Da er det nemlig klart for nattåpent på Lagunen, og vi lover fantastiske tilbud hos både INFINITY og INFINITY Outlet. Titt innom da for å se hvilke kupp du kan gjøre, og ha en fantastisk kveld videre alle sammen!

Stor klem fra INFINITY-jentene


Besøk våre webshops
INFINITY · Day Birger et Mikkelsen