INFINITY Galleriet

Sommerpraten med Titti

Det er tid for vår andre utgave av Sommerpraten, og i dag skal du få bli bedre kjent med vår kjære Titti og hennes planer for sommeren! Og ikke minst – la deg inspirere av det fine antrekket med nydelig mønster fra Hale Bob, og sommerens fineste denimskjørt fra 2nd Day

Hva er dine sommerplaner?
I sommer skal jeg først en uke til Nordfjordeid på hytten til svigerfamilien min. Der skal vi blant annet på Malakoff-festivalen, teste ut den nye gondolbanen de har fått i Loen, fiske og gå fine turer. Deretter skal jeg på jentetur til Marbella, og til slutt skal jeg til California med kjæresten og et vennepar av oss. Gleder meg masse!

Hva må alltid være med deg i feriekofferten?
Jeg har alltid med meg solbriller fra Quay og selvfølgelig TOMS. De er så gode på foten og veier ingenting i feriekofferten 🙂 Shop Toms i vår webshop HER!

Hva er ditt beste garderobekjøp til sommeren?
Det må bli denne denimkjolen min fra Twist&Tango. Jeg er veldig glad i denim, og denne kjolen er så enkel å pynte opp og ned.

Hva er ditt beste sommerminne?
Det må bli sommeren for to år siden da kjæresten og jeg gikk Via Ferrata i Loen. Vi kunne ikke bedt om et bedre vær den dagen og utsikten på toppen var helt nydelig. Uten tvil det tøffeste jeg noen gang har gjort.

Hva er ditt drømmereisemål? 
Jeg har utrolig lyst til å oppleve Tokyo og Sør-Afrika

Bluse: Hale Bob/INFINITY Galleriet
Skjørt: 2nd Day Suki Mix, 1200kr HER

Besøk våre webshops

INFINITY · Day Birger et Mikkelsen