INFINITY Galleriet Infinity Horisont Infinity Lagunen

Alt du trenger til feriekofferten

1. her / 2. her / 3. her / 4. her / 5. her / 6. her / 7. her / 8. her / 9. her
10. her / 11. her / 12. her / 13. her / 14. her / 15. her / 16. her / 17. her

• • •

Vi er allerede i juni, og sommerferien nærmer seg med stormskritt. I dag tenkte vi å gjøre planleggingen til hva som skal være med i feriekofferten litt lettere for deg, med disse 17 forslagene! Dette er vårt drømmeinnhold til årets feriekoffert. Sommerens kuleste bikini og badedrakt, en lekker shorts med en elegant bluse til dagtid, fine kjoler til kveldstid.. Behagelige sko, en kul caps, armbånd, øredobber og en fin toalettveske. Blir det bedre?! Dette vil vi ha med oss på ferie!

Ellers håper vi dere nyter langhelgen like mye som vi gjør. Ha en fantastisk kveld videre!

Stor klem fra INFINITY-jentene


Besøk våre webshops
INFINITY · Day Birger et Mikkelsen