Infinity Horisont Nyheter

HOLZWEILER HANG ON

Genseren alle snakker om er endelig i butikk!! 

God morgen alle sammen! Dagens blogginnlegg kommer ekstra tidlig, og det er av en ekstra god grunn. I dag kan du nemlig sikre deg genseren hele moteverden snakker om hos oss på INFINTY!! Etter at supermodell og it-jente Gigi Hadid, og ikke minst vår egen Skam-Noora ble fotografert i denne freshe, kule og digge genseren fra Holzweiler har vi alle ventet i spenning på at den skal bli tilgjengelig for oss andre. Etterspørselen har vært helt enorm, så dersom du ønsker deg denne gjelder det å være rask!! Her er det virkelig førstemann til mølla, og du kan kjøpe den hos INFINITY Horisont i dag. Genseren er normal i størrelsen, men den er nok en anelse stor, så dersom du vipper mellom to størrelser kan du gjerne gå ned, med mindre du ønsker deg en «baggy» look. Den har deilig, tykt stoff, og fargen blir man jo bare GLAD av! Denne kommer garantert til å fly ut av butikk, så nå sier vi bare.. LØP OG KJØP!!

Stor klem fra INFINITY-jentene 


Besøk våre webshops
INFINITY · Day Birger et Mikkelsen