INFINITY Galleriet Infinity Horisont Infinity Lagunen

Lekre blonder

Sort blonde-bh HER • Hvit blonde-bh HER

• • •

Når sommervarmen inntreffer er det både deilig og fint å gå med løse plagg, som singletter eller luftige kjoler. Noen plagg er også lett transparente, og da er det fint å ha rålekkert undertøy som så vidt skimter gjennom! Vi blir aldri lei av luksuriøst blondeundertøy, og det er akkurat det vi gjerne vil tipse dere om i dag. Disse BH-ene fra Twist & Tango er både superfine OG komfortable! De gir god støtte på tross av tynt og delikat stoff. Vi elsker at det er strikk hele veien rundt, og ingen spiler. Comfort is key!

Det er forresten ikke bare når andre kanskje skimter undertøyet at vi liker å ha på oss noe ekstra fint. Det gir oss en helt spesiell selvtillit og godfølelse når vi har på oss noe lekkert under hverdagsantrekket. Du finner forresten matchende truser HER (sort) og HER (hvit) – og resten av utvalget vårt av lekkert undertøy finner du HER.

Stor klem fra INFINITY-jentene 


Besøk våre webshops
INFINITY · Day Birger et Mikkelsen