Antrekk INFINITY Galleriet Infinity Horisont Infinity Lagunen

H O L I D A Y

W E        F L O W E R S 

→ Dry Lake Holiday Kjole, 1100,- HER ←

En av de mest populære kjolene hos oss denne måneden har vært denne vakre Holiday-kjolen fra Dry Lake! Den har virkelig flydd ut av butikkene våre, og nå har vi bare et par igjen!! Dersom du falt like pladask for den som vi har gjort, gjelder det å være rask og sikre deg den HER. Den kommende uken venter vi masse flotte nyheter i butikkene våre, og vi gleder oss såå mye til å dele alt med dere her på bloggen. Vi planlegger forresten også en sommerkonkurranse med helt fantastiske premier med dere, så her gjelder det å følge med!

Dersom du har et lite minutt til overs på denne fine søndagskvelsen, blir vi utrooolig glad dersom du vil klikke deg inn HER og stemme på oss som årets byFAVORITT. Hver eneste stemme teller, og hver eneste stemme gjør oss helt fantastisk glad! Alle som stemmer er med i trekningen om et byGAVEKORT på hele 3000,-. Vi krysser fingrene for at vi har din stemme!

Stor klem fra INFINITY-jentene 


Besøk våre webshops
INFINITY · Day Birger et Mikkelsen