Infinity Lagunen Nyheter

Sommerens fineste sneakers fra UGG

S H O E L O V E 

Ugg Tye Quartz Sko, 1900kr HER 

De fleste forbinder nok det australske merket UGG med deilige vintersko, som holder føttene varme selv i mangfoldige minusgrader. Men de har slett ikke bare vintersko! Disse sneakersene er blant våre favoritter om dagen – de er rett og slett så fine, og så fantastisk gode på foten! Sporty sneakers har vært på moten en stund nå, og vi liker spesielt godt når det sporty møter det feminine, som den pudderrosa fargen sørger for. Disse kan du bruke til alle antrekk i sommer – både de sporty og hverdagslige antrekkene, og til sommerkjolene. En sporty kontrast mot en pyntet kjole er en kombinasjon vi aldri blir lei av!

Ellers har vi hatt en nydelig mandag her i INFINITY, med photoshoot til bloggen blant blomstrende kirsebærtrær, glade Bergensere og solstråler i fleng. Vi gleder oss masse til å dele resultatet med dere fremover her på bloggen!

Stor klem fra INFINITY-jentene


Besøk våre webshops
INFINITY · Day Birger et Mikkelsen