Antrekk INFINITY Galleriet Infinity Horisont Infinity Lagunen

Den lille hvite

Kjole: Dry Lake Lovely Sleeve, 1100kr HER

• • •

Denne kjolen har vi gledet oss til å få inn i butikkene helt siden vi falt pladask for den på innkjøp forrige høst! «Den lille hvite» er et must til sommeren, og denne kjolen syns vi passer like godt til nasjonaldagen som i feriekofferten sammen med et par sandaler og en solhatt! Vi elsker broderiene og de åpne partiene, samtidig som den er dekkende med lange ermer og en fin lengde til knærne. Du kan selvsagt enkelt ta en hvit singlet under kjolen dersom du ikke vil ha den helt åpen!

Style den med et par fine hæler og selvsagt flagg i hånden – og du er klar til 17. mai! Bytt hælene ut med et par avslappede sko (vi foreslår de fra Toms som du finner HER) og en dongerijakke for en bytur i solen, eller style den med en skinnjakke for en røffere look (hva med denne?). Denne kjolen kan med andre ord styles opp og ned, og den kan passe til både hverdags og fest! Vi har også fått den inn som bluse, og vi lover å si ifra med en gang den er ute i nettbutikken.

Vi håper dere har likt 17.mai-temaet vi har hatt på bloggen denne uken, og ikke minst at dere har latt dere inspirere! Nyt dagen i solen, alle sammen


Besøk våre webshops
INFINITY · Day Birger et Mikkelsen