Infinity Horisont Infinity Lagunen Innkjøp

Innkjøp med Samsøe Samsøe

F W 1 7 

På fredag var vi på innkjøp med et av våre favorittmerker, nemlig Samsøe Samsøe! Skjønne Vibeke tok oss gjennom den vakre kolleksjonen, og Wibeke, Anita og Cathrine vurderte hvert plagg nøye. Hvilke plagg kommer til å slå an hos INFINITY-jenten? Vi er SÅ fornøyde med alt vi plukket ut, og vi gleder oss masse til alt kommer i butikk. Det er det eneste kjipe med innkjøp – at vi ikke får kjøpt de fine klærne vi ser til oss selv før om et halvt år! Når vi ser så mye fint vil vi ha det NÅ, hihi. Men her får vi bare smøre oss med tålmodighet, og glede oss til de deilige kasjmirplaggene, de lekre julebordkjolene og de nydelige fargepalettet kommer inn. I mellomtiden kan du ta en titt på vårt utvalg av Samsøe Samsøe i vår webshop HER!

Denne vakre fargen kommer det mye av i høst! Den ligner på den rustrøde fargen som tok helt av i fjor, men den har litt mer rosa i seg. Vi elsker den!!

Herlig strikk hører høsten til

Sporty logoer er et nøkkelord for høstmoten!

Mye fint, eller hva? Vi gleder oss til alt kommer inn, men samtidig nyter vi alle de fantastiske nyhetene vi har i butikk om dagen. Det kommer inn SÅ mye fint hele tiden! Sjekk ut siste nytt i vår webshop HER, og ha en fantastisk 1. mai


Besøk våre webshops
INFINITY · Day Birger et Mikkelsen