INFINITY Galleriet Infinity Horisont Infinity Lagunen Innkjøp

Innkjøp med Calvin Klein

På innkjøp med Wibeke & Anita 

For et par uker siden var Wibeke og Anita på dagstur til København for innkjøp hos et av VERDENS kuleste merker; Calvin Klein. Noen som gleder seg til alt de bestilte kommer inn? DET gjør ihvertfall vi. Radarparet fikk tradisjonen tro med seg et kamera, og knipset i vei mens de prøvde på klærne, og nøye vurderte hvilke herligheter som skal komme inn i butikkene våre. Her er et bildedryss fra dagen deres!

Mye fint, eller hva? Vi kan nesten ikke vente til vi får se hva de har bestilt inn når plaggene ankommer butikkene våre! Det var høstvarer som ble bestilt inn, så de kommer inn til butikkene våre i sommer. Vi kommer selvfølgelig til å si ifra med en gang de kommer her på bloggen


Besøk våre webshops
INFINITY
 · Day Birger et Mikkelsen 

Legg igjen en kommentar