INFINITY Galleriet Infinity Horisont Infinity Lagunen Innkjøp

Bildedryss: Wibeke & Anita på innkjøp i København

Business & Pleasure

Februar er den store innkjøpsmåneden, og det er nå vi bestiller inn alt som kommer inn i butikkene våre i høst. For å gjøre et godt innkjøp må man derfor ha veldig god peiling på hva kundene ønsker hele 6 måneder før de vet det selv! Akkurat dét er Wibeke og Anita helt rå på, og jammen koser de seg ikke glugg ihjel på innkjøpsturene også. Definisjonen på business & pleasure, der altså! Vi sendte et kamera med radarparet slik at de kunne dokumentere turen til bloggen, og her er resultatet..

Denne stolen havnet rett på ønskelisten vår!

Designers Remix ♥

 

Nydelige sko fra Ash..

Wibeke var fotoansvarlig på turen, men heldigvis ble det knipset et par bilder av henne også!

Inspirasjon til tusen å vandre rundt her! 

In-

Moteshow..

Vår fine Titti, Jeanette fra By Malene Birger (sjekk ut hennes blogg HER), og vår fantastiske tidligere butikksjef på INFINITY Lagunen, Caroline..

Som dere kanskje har fått med dere på Instagram er Wibeke og Anita allerede i gang med neste innkjøp, denne gangen i Oslo! Vi har selvfølgelig sendt med kamera denne gangen også, og vi gleder oss til å dele bildene så snart de kommer hjem igjen. Vi håper dere likte dette bildedrysset der dere forhåpentligvis fikk et innblikk i hvordan innkjøp foregår!

Stor klem fra INFINITY-gjengen


Besøk våre webshops
INFINITY
 · Day Birger et Mikkelsen 

Legg igjen en kommentar