Antrekk INFINITY Galleriet Infinity Horisont Infinity Lagunen

Søndagskjolen

Kjole: Designers Remix Alta Pencil Dress, 2300kr HER

• • •

På denne iskalde februarsøndagen har Titti kledd seg opp i herlig ull fra Designers Remix! Ser ikke denne kjolen bare helt herlig ut?! Den er supermyk, varm og god – og ikke minst fin! Perfekt til morsdagsbesøk som vi regner med flere av dere har i dag. I den anledning vil vi gjerne si gratulerer med dagen til alle flotte mødre der ute! Husk at vi feirer dere med å gi ut et Holzweiler-skjerf på Facebook, du finner konkurransen HER. Vi trekker vinner førstkommende tirsdag, og gleder oss til å overlevere premien!

Kjolen til Titti finner du i alle våre flotte butikker. Nå skal vi nyte resten av den fine morsdagen, før en ny og spennende uke smeller i gang i morgen! Vi starter uken med en stor photoshoot til bloggen sammen med Wibeke og Anita, og vi gleder oss masse til å dele bildene med dere!

Stor klem fra INFINITY-gjengen


Besøk våre webshops
INFINITY
 · Day Birger et Mikkelsen 

Legg igjen en kommentar