Antrekk Infinity Lagunen

En gul drøm fra Holzweiler

Holzweiler LaLaLa kjole, 1600kr HER

• • •

Med fare for å høres corny ut; Gult ER faktisk kult! Det finnes vel ingen farge i verden som er finere mot solbrun hud enn knallgul. En sikker vinner til vår- og sommerfesten! Fargen på denne herligheten er en del sterkere i virkeligheten – du kan se den bedre HER. Solbrun hud er vel ikke noe vi kan skryte på oss akkurat nå midt i februar, men plutselig er våren her, og da er det gull å ha sesongens nye favorittkjole hengende i skapet! Lengden på kjolen gjør at den kan brukes både på varme vår- og sommerdager så vel som til fest. Style den gjerne med lave sandaler og en fin hverdagsveske til dagtid, og hæler og en kul clutch til kveldstid! Voila – du har det fresheste antrekket på festen.

Ellers håper vi at dere får en nydelig lørdagskveld, og at alle dere flotte mødre der ute får en nydelig morsdag i morgen! Kanskje noen av dere har handlet gaver hos oss? Du har enda et par dager på deg til å kjøpe inn Valentinsgaver, og da anbefaler vi deg å sjekke ut guiden vår HER. Og du har vel ikke glemt å delta i konkurransen om et nydelig Holzweiler-skjerf på Facebook HER og HER? Vi trekker vinner den 14. februar! Ha en herlig kveld, alle sammen


Besøk våre webshops
INFINITY
 · Day Birger et Mikkelsen 

Legg igjen en kommentar