INFINITY Galleriet Nyheter

Vakre detaljer fra Caroline Svedbom Jewelry

Nytt smykkemerke hos INFINITY 

C A R O L I N E    S V E D B O M 

Disse vakre smykkene har vi gledet oss SÅ mye til å få inn i butikk! Vi syns rett og slett at de er så vinduderlig vakre – måten de fanger lyset og skinner på er helt unik. 27 år gamle Caroline Svedbom fra Sverige står bak smykkemerket med hennes eget navn, og familien hennes har faktisk vært i samme bransje i over 100 år. I dag har hun sitt eget merke, som kjennetegnes av fargerike og unike smykker av ypperste kvalitet. Vi syns det er utrolig stas å føre disse smykkene, og vi har falt helt pladask for de alle sammen. Foreløpig finner du de på INFINITY Galleriet, men vi får de inn i alle butikkene våre etter hvert.

Er ikke fargene nydelige?!

• • •
↓ Priser ↓ 
Ring: 650,-
Små øredobber: 550,-
Medium øredobber: 1000,-
Store øredobber: 1350,-
• • •

Disse er perfekte gaver til både morsdag og valentinsdag

Klassisk gull, sølv, sort og grønt.. Hvilken farge liker du best?

♥ ♥ ♥


Besøk våre webshops
INFINITY
 · Day Birger et Mikkelsen 

Legg igjen en kommentar