INFINITY Galleriet Infinity Horisont Infinity Lagunen Inspirasjon Stylingguide

3 antrekksforslag til helgen

Jakke HER / Genser HER / Solbriller HER / Veske HER / Bukse HER / Klokke HER

• • •

Det er fredag, og vi er kjempeklare for en fin og velkledd helg i verdens beste by! Butikkene våre bobler nærmest over av inspirasjon om dagen med alle de vakre nyhetene, så i dag vil vi gjerne gi deg 3 antrekksforslag til helgen! Over ser du antrekket til dagtid – kult, avslappet, sporty og komfortabelt. Bomberjakken fra Designers Remix er helt perfekt til lørdagsturen på shopping og café, den fine genseren fra Arnie Says varmer, vesken fra DAY er superpraktisk å ha med seg på farten, og buksen fra FiveUnits er både knallfin og komfortabel. Et perfekt helgeantrekk!


 

Jakke HER / Veske HER / Topp HER / Skjørt HER / Blonde-BH HER / Sko HER

• • •

Til helgens festligheter kan du kle deg opp i delikate, vakre og sexy blonder fra Designers Remix! Den klassiske kombinasjonen «Lace and leather» er vi store fans av, og vi syns dette skinnskjørtet fra Saint Tropez passer helt perfekt til den lekre toppen. Et par hæler, en liten veske og en fuskepels – og du er good to go!


Bukse HER / Genser HER / Tøfler HER / Blonde-BH HER / Truse HER

• • •

Ah, søndagsantrekket Kanskje vår favoritt! Øverst på favorittlisten vår troner den deilige Miley-buksen fra 2nd One, og vi har fått den inn i flere nye farger og passformer. Det finnes rett og slett ikke en mer behagelig bukse, og samtidig ser den faktisk fin ut! Vi matcher den gjerne med denne deilige genseren fra Arnie Says, og under velger vi luksuriøst og deilig undertøy fra Twist & Tango. Glem ubehagelige BH-spiler i søndagsantrekket, det vil vi ikke ha noe av! Denne nye BH’en fra Twist & Tango er fantastisk behagelig, samtidig som den er utrolig fin og gir god støtte. We LOVE! God helg alle sammen


Besøk våre webshops
INFINITY
 · Day Birger et Mikkelsen 

  • Svar
    Silje
    9. februar 2017 at 11:10

    Så herlig!! har dere den Miley-buksen på Horisont? Og uggs?

  • Legg igjen en kommentar