DAY Horisont Infinity Horisont Infinity Lagunen Nyheter

Nyheter fra DAY

1: her / 2: her / 3: her / 4: her / 5: her / 6: her
7: her / 8: her / 9: her / 10: her / 11: her

• • •

Veskene fra Day Birger et Mikkelsen er klassikere som aldri går av moten. De er utrolig praktiske og funksjonelle, i tillegg til at de er elegante og fine i designet! Vi i INFINITY sverger til disse veskene og bagene til så og si alt; Jobb, skole, en weekendtur, shopping, trening – you name it! De veier nesten ingenting, og er helt geniale å ha med seg på farten. Vi får aldri nok! Sminkeveskene er også utrolig praktiske, og kommer i flere forskjellige størrelser. Vi har akkurat fått inn vanvittig fine nyheter i alle butikkene våre, og vi kan si fra erfaring at disse FLYR ut av butikk, så her er det førstemann til mølla. Husk at vi har en egen DAY-butikk på Horisont, men veskene finner du i INFINITY-butikkene også, i tillegg til på nett.

Ha en fantastisk onsdagskveld, alle sammen


Besøk våre webshops
INFINITY
 · Day Birger et Mikkelsen · By Malene Birger
 

Legg igjen en kommentar