INFINITY Galleriet

INFINITY Galleriet blir til

• • •

I MORGEN KLOKKEN 09.00 ÅPNER VI

• • •

FOR noen dager vi har hatt her i INFINITY. Med masse motivasjon fra helgen tok vi fatt på den store oppgaven med å bygge Bergens fineste, fresheste og mest inspirerende butikk på bare to dager. Våre fantastiske INFINITY-jenter har stått på fra morgengry til sent på kveld både i går og i dag for å få butikken klar til den store åpningsfesten i morgen. Elektrikere, malere og forskjellige håndtverkere har flydd inn og ut av lokalet, og vi har løpt rundt som Duracell-kaniner alle sammen for å pakke opp, skru sammen, flytte, bære, organisere, sortere, pynte.. You name it! Det har vært intenst, men samtidig helt vanvittig gøy, og om få timer er vi klare til å ønske deg velkommen til INFINITY GALLERIET!!


Et herlig kaos og INFINITY-jenter med stålkontroll er stikkord for disse dagene..

Stephanie har fungert som «skru-sammen-alt-fra-IKEA»-ansvarlig, og bestod oppgaven med glans..

Uttallige esker som ventet på at lageret fikk en grundig vask og ble malt, før de kunne flytte inn..

Et fantastisk fint teppe kom på plass, og Stephanie, Elisabeth og Wibeke sørget for å kvalitetssikre det. Veeldig viktig å passe på at det er godt å ligge på, ikke sant? Hihi. Dette teppet dekker nesten halve butikken går inn i prøverommene, som forresten er superstore og SÅ fine..

Her skrus, fikses og ordnes det til den store gullmedalje før vi i det hele tatt kunne starte å henge opp klær. PUH!

Den herlige vinduskroken kom på plass, med deilige puter og en nydelig utsikt. Vi ser faktisk helt til Bryggen fra dette hjørnet! Her er du hjertelig velkommen for en kopp kaffe og en pust i bakken under din handel hos oss..

Power food! Etter utallige timer med intenst arbeid var det bare én ting som var riktig: Burger!!

Her ser dere en smakebit hvordan lokalet så ut midt på dagen på mandag.. Vi gleder oss til å vise dere resultatet i morgen, vi tror dere kommer til å få helt sjokk over forvandlingen!

..og her får dere se en liten smakebit på den store forvandlingen. Dette bildet ble tatt i dag, og vi kan faktisk ikke tro hvor mye vi har fått gjort på disse dagene. Alt for å kunne ønske dere herlige kunder velkommen i Bergens fineste butikk i morgen! Den store åpningsfesten starter klokken 09.00, og varer hele dagen. Du er hjertelig velkommen når som helst! vi vil ha 20% på ALLE varer (inkludert våre flotte nyheter), deilige boller og kaffe fra BIT, juice og energikuler fra Fruktbar, goodiebags, konkurranser med flotte premier og knallgod stemning? 

Hmm, hva holder Wibeke og Ann-Kristin på med her, mon tro?

Det får du se i morgen!! Resultatet ble helt utrolig kult..

Goodiebagene står klare..

Vi gleder oss ubeskrivelig mye til å ønske akkurat DEG velkommen til vår splitter nye INFINITY-butikk i morgen. Det blir feiring og tilbud HELE uken, så hold deg oppdatert her på bloggen og på Facebook-sidene våre HER og HER for å få med deg alle konkurransene og tilbudene. Hjertelig velkommen innom


Besøk våre webshops
INFINITY
 · Day Birger et Mikkelsen · By Malene Birger
 

 • Svar
  Aud Lyssand
  24. januar 2017 at 21:11

  Ønsker dere lykke til??

 • Svar
  Monica Markhus
  24. januar 2017 at 21:27

  Lykke til med åpningsfest ??

 • Svar
  Wibeke
  24. januar 2017 at 22:42

  Tusen takk ??

  • Svar
   Maryland
   27. februar 2017 at 08:47

   What a pluseare to meet someone who thinks so clearly

 • Svar
  Susanne
  24. januar 2017 at 23:21

  Masse Lykke til med åpning???Dere er super-flinke??????

 • Legg igjen en kommentar