DAY Horisont Infinity Horisont

DAY & INFINITY Horisont

• • •

Day Birger et Mikkelsen
& INFINITY

Horisont

• • •

Hei alle sammen, og god mandag! Nå nærmer julen seg virkelig med stormskritt, tenk at det er under en uke igjen til den store dagen. Dersom du fortsatt har noen gaver igjen på listen, anbefaler vi å ta turen til vår flotte DAY og INFINITY-butikk på Horisont! Butikken bugner av julegavetips i alle prisklasser – og til jenter og kvinner i alle aldre. Butikken er i tillegg full av flotte antrekk til juletiden og nyttårsaften, dersom du ikke har årets antrekk i boks ennå! I dag vil vi gjerne dele et lite bildedryss fra den flotte butikken med dere – er den ikke fin?!

Hjertelig velkommen innom oss i 2. etasje på Horisont kjøpesenter! Vi står klare til å hjelpe deg med alt du trenger til de siste innkjøpene før jul


Besøk våre webshops
INFINITY
 · Day Birger et Mikkelsen · By Malene Birger

Legg igjen en kommentar