Din favorittbutikk INFINITY Galleriet Infinity Horisont Infinity Lagunen Innkjøp

Snapshots → Innkjøp

Hei kjære lesere! I dag har vi hatt en produktiv og fin dag her i INFINITY. Wibeke, Anita og Cathrine har vært på flere forskjellige innkjøp, og storkost seg med å plukke ut lekre plagg til neste sesong. Det første innkjøpet på timeplanen var med Superdry, som fant sted i vår flotte butikk i sentrum. Her fikk vi også brainstormet litt rundt pynting i vinduene, så gjett hva vi skal gjøre i morgen? Jo, da skal det pyntes i vinduene. Hihi! Sånn er det når man blir giret på noe. Vi gleder oss, og kameraet blir selvfølgelig med!

Ikke så verst møtested, må vi innrømme. INFINITY Sentrum er så lys og fin!

Videre bar det til en hotellobby som var fylt opp med vakre klær og hyggelige mennesker fra diverse agenturer. Vi tilbragte mest tid med Frode Kommode-agenturet, som blant annet fører Dry Lake og Five Units.

Vi fant SÅ mye fint hos Dry Lake, og kan nesten ikke vente til disse godbitene ankommer butikkene våre neste sommer. Over ser du vakre plagg som er håndsydd og perlebelagt, som vi får inn i cardigan og kort- og langermet kjole, i både hvit og pudderrosa! Åh, som vi gleder oss. I tillegg bestilte vi fine topper i diverse mønstre og forskjellige kjoler.

Er den ikke vakker?

Anita prøvde den over buksen, og vi falt helt pladask. Needless to say – vi bestilte den alle til oss selv også!

Dagens gullkorn fra Anita:

«Den kjolen blir jo fin med flere forskjellige sardiner»

Vi lo vel i ca 30 minutter av den lille taleleifen. Hun mente selvfølgelig sandaler, og hadde ingen anelse fra hvor ordet «sardiner» kom fra. Bortsett fra at hun var sulten, og kunne tenke seg å spise sardiner. Haha! Vi ler enda.

Vakre mønstre og lette stoffer er nøkkelord for neste sommer!

Bukser og shortser fra Five Units og 2nd One ble også bestilt inn, og vi fylte opp bestillingslisten med både gamle favoritter og nye herligheter.

Wibeke og Anita har stålkontroll på hva dere INFINITY-kunder liker, og hva som selger. Anita var litt misfornøyd med fargetonen på en av buksene, noe som førte til lett frustrasjon hos skjønne Marie fra Frode Kommode. Hihi! Det var heldigvis god stemning hele tiden likevel, og det hele endte med latter.

Bestillingene legges inn..

Etter dette kjøpte vi blant annet inn de fineste armbåndene vi noengang har sett fra Hipanema, og beveget oss videre til enda et hotell for innkjøp hos Saint Tropez. Her fant vi også masse fint, men lyset på det lille hotellrommet var dessverre ikke særlig bildevennlig. Det var det forsåvidt ikke i denne hotellobbyen heller, så dere får tilgi oss for at bildekvaliteten i dette innlegget avviker litt fra den vanlige standarden her på bloggen. Vi syns uansett at det er kjekt å vise «in the moment»-bilder, og da trenger ikke alt å være så perfekt! Vi snakkes i morgen 🙂


Besøk våre webshops
INFINITY
 · Day Birger et Mikkelsen · By Malene Birger

Legg igjen en kommentar